Apartmani Gilly su smješteni na ulazu u Premanturu, u novoizgrađenoj kući udaljenoj 500 metara od centra naselja. Premantura je pitoreskno mjesto, u nastavku kojega se nalazi zaštićeni krajolik Kamenjak, očaravajuće područje koje obiluje brojnim plažama.

Od naše lokacije na svega nekoliko minuta pješice dostupne su brojne pogodnosti uključivši i tržnicu, restorane, trgovine i barove, što nas čini idealnim mjestom za vaš boravak u Premanturi.

Apartmani Gilly su prozračni i svjetli, a sastoje se od kompletno namještenog dnevnog boravka, blagovaonice, potpuno opremljene kuhinje, kupaonice i terase, kao i sigurnog parkirnog mjesta.

Gosti naših apartmana imaju mogućnost odabira izmedu velikiog izbora plaža. Dok je najbliža udaljena 400 metara, zaštićeni krajolik Kamenjak vam pruža 30 km razlnolikih plaža, nudeći neograničene mogućnosti užitka u moru i suncu.

Apartman 7

Za razliku od ostalih apartmana, apartman broj 7 nalazi se u drugom objektu, u samom centru naselja, svega 50 metara udaljenom od seoskog zvonika, 'turnja'. U dosegu nekoliko koraka nalazi se praktički sve što vam može zatrebati, od trgovine do barova i tržnice. Za one koji preferiraju odmor na tradicionalan način, ovaj će apartman ispuniti njihove želje, dok uživaju u romantičnoj večeri ispod 'ruze' od vinove loze.

Gallery

Istražite okolicu

  • arenaPula - Samo 10 km od Premanture, turistički centar Istre nudi obilje kulturne i zabavne ponude. Pula je i grad sa povijesnim znamenitostima, koji se ponosi antičkom Arenom iz 1 stoljeća.

  • brijuniOtočje Brijuni danas je jedan od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Arhipelag se sastoji od 14 otoka i otočića na jugozapadnoj obali Istre, a zajedno sa pripadajućim akvatorijem proglašen je Nacionalnim parkom.

  • beachRt Kamenjak - Nema mjesta na svijetu na kojemu je more tako plavo-zeleno, tako čisto kao ovdje, na najjužnijoj točki Istre. Sa ukupno 30 km razvedene obale, Kamenjak krije mnoštvo zaljeva, otočića i plaža.

Prevedite stranicu na:

French Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovenian Spanish Swedish
Login