premantura_flowerKuća izvana...

U Apartmanima Gilly možete uživati u privatnosti, miru i tišini tijekom vašeg boravka u Premanturi. Kuća se nalazi u mirnom rezidencijalnom dijelu naselja.

Parking...

Kuća ima parking kapaciteta otprilike 15 automobila, a nalazi se unutar dvorišta. Stoga, dragi gosti, ne morate brinuti o vašem vozilu, ono je sigurno unutar ograde.

Vrt ...

Kuća je okružena prekrasnim vrtom sa drvećem i cvijećem u kojemu možete jednostavno odmoriti oči, daleko od svakodnevne gradske buke i vreve. Ili se možda želite osunčati na ležaljci, u pratnji orkestra ptica i cvrčaka.

Sport i slobodno vrijeme ...

Ukoliko ste aktivniji tip, možete zaigrati partiju stolnog tenisa u hladovini iza kuće. A ukoliko ponesete sa sobom rekvizite ili opremu (bicikl, surf ...), dovoljno je prostora u kojima vam ih možemo držati zaključane.

I još vas mnogo toga očekuje u budućnosti...

Apartmani GILLY Premantura - Kuća izvana

 

 

Istražite okolicu

  • arenaPula - Samo 10 km od Premanture, turistički centar Istre nudi obilje kulturne i zabavne ponude. Pula je i grad sa povijesnim znamenitostima, koji se ponosi antičkom Arenom iz 1 stoljeća.

  • brijuniOtočje Brijuni danas je jedan od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Arhipelag se sastoji od 14 otoka i otočića na jugozapadnoj obali Istre, a zajedno sa pripadajućim akvatorijem proglašen je Nacionalnim parkom.

  • beachRt Kamenjak - Nema mjesta na svijetu na kojemu je more tako plavo-zeleno, tako čisto kao ovdje, na najjužnijoj točki Istre. Sa ukupno 30 km razvedene obale, Kamenjak krije mnoštvo zaljeva, otočića i plaža.

Prevedite stranicu na:

French Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovenian Spanish Swedish
Login