Jezik

Škola u prirodi

Turistička zajednica Općine Kalnik u suradnji osposobljenim učiteljima – voditeljima organizira višednevni program škole u prirodi na Kalniku. Program je izrađen prema iskustvima mađarske šumarske udruge koja ima višegodišnje iskustvo i ovlaštenje za certificiranje programa škole u prirodi.

Program škole u prirodi provode osposobljeni učitelji – voditelji, koji će djecu kroz igre upoznati sa nastavnim gradivom koje su učili u školi. Za potrebe provođenja škole u prirodi obnovljena je poučna staza na Kalniku, izgrađen veliki vidikovac, opremljeni su prostori za smještaj i boravak učenika. Kapacitet spavaonica je 30 ležajeva raspoređenih u 5 soba. Prostori imaju odvojene muško ženske kupaonice.

Nastavnim programom obuhvaćeni su svi nastavni predmeti iz osnovnoškolsog obrazovanja. A program je prilagođen za uzrast učenika od 8 – 14. godina. Program petodnevnog boravka i aktivnosti možete pogledati na slijedećem linku.

Cijena i rezervacije mogu se dobiti u Turističkom uredu TZ Kalnik.

Prednost Kalnika za program škole u prirodi je što su sve atrakcije vrlo blizu jedna drugoj, te djeca mogu pješice obići sve atrakcije.

EXTREM (3) ŠKOLA U PRIR (1) ŠKOLA U PRIR (2) ŠKOLA U PRIR (3) Horvat kepzes_osz 146 IMG_9413 IMG_9546 IMG_9743