Jezik

Paintball

Najjeftiniji paintball !!!

Najam kompleta opreme iznosi samo 70,00 kn po osobi.

Komplet uključuje maskirnu uniformu, štitnike za prsa i ruke, pušku, masku i 180 kuglica. Najam opreme moguć je radnim danom i vikendom, uz obaveznu najavu dva dana prije. Za više informacija možete se javiti u Turistički ured na broj telefona 048/270-763 ili 857-250. Sva oprema je gotovo nova i uredna.

Za one koji su spremni šetati šumom i postavljati zasjede neprijatelju postoji uređen teren za paintball, sa prekrasnom livadom za odmor i spremanje roštilja.

PAINTBALL (2)

Igre koje se najčešće igraju su:

«Napad i obrana» U igri se natječu se dvije ekipe. Jedna ekipa se rasporedi po branjenom terenu, te svojom vještinom i strategijom brani svoje područje od napadača koji moraju razviti strategiju napada. Prilikom eliminacije obrambenih igrača, ne smiju se otkrivati pozicije igrača kako bi igra ostala zanimljiva do samog kraja. Ekipa koja napada može se neograničeno kretati po cijelom terenu, dok obrambena ekipa ima ograničeno kretanje unutar granica branjenog područja. Obrambena ekipa je pobjedila ako uspije eliminirati sve protivničke igrače. Napadačka ekipa je pobjedila ako uspije eliminirati ili zrobiti sve protivničke igrače.

“Osvoji zastavu” natječu se dvije ekipe. Ekipe imaju isti cilj – osvojiti zastavu koja se nalazi u protivničkoj bazi i s njom se vratiti u svoju bazu. Da bi osvojili protivničku zastavu svaki tim u dinamičnom i natjecateljskom okružju treba što uspješnije realizirati dogovorenu strategiju. Ekipe se raspoznaju po trakama na uniformama u različitim bojama. Pobjednik je ona ekipa koja prva uzme protivničku zastavu, i prenese je u svoju bazu.

“Igra potpune eliminacije” također se natječu dvije ekipe sa istim ciljem, eliminirati sve protivnike sa što manje gubitaka na svojoj straini. Ekipe se raspoznaju po trakama na uniformama u različitim bojama. Pobjednik je ona ekipa koja ostane na terenu sa što više igrača.